Anne-Mari Ahola

Kunstenaar Anne-Mari Ahola
Discipline(s) Digitale kunst, Fotografie
NABK lid sinds 2019
Plaats Eibergen
Website www.patternfly.com

Profiel Sinds de lancering van het art label Patternfly staat naast het ontwikkelen van mijn talent als fotograaf ook het verder bouwen van het autonoom kunstenaarschap centraal. Mijn doel is om mij via Patternfly te ontwikkelen tot een beeldende kunstenaar geïnspireerd door hedendaagse kunstfotografie waar alle ruimte is voor experiment en ontdekking. Om dit te bereiken ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe impulsen en inspiraties voor de fotoseries en kunstwerken. Daarom ben ik ook lid van de fotografencollectief De Zutphense en de NABK geworden.

Ik deel regelmatig het content via de officiële website van Patternfly (www.patternfly.com) en social mediakanalen zoals Instagram en Facebook onder de naam PatternflyCollection. Daarnaast toon ik mijn werk regelmatig op exposities of verstuur authentieke beelden naar nationale en internationale fotowedstijden.Website

MUDCRACKS - Carp (2019)
Anne-Mari Ahola
kunstfotografie, 7630x4912 pixels

MUDCRACKS - Carp een onderdeel van een fotoreportage over de extreme droogte veroorzaakt door de hittegolven afgelopen jaren. Het neemt ons mee in het verhaal naar het oosten van Nederland om de verstrekkende gevolgen van het watertekort op de natuur te kunnen laten zien. Op de bodem van de vijver lagen alle vissen, schelpen en waterplanten dood op de gedroogde modder. De aarde leek opengebarst. Het maken van de fotoreportage bevestigde dat de mens niet alleen water nodig heeft, maar dat de natuur er ook van afhankelijk is.


Naar leden overzicht