Bikkel

Kunstenaar Bikkel
Discipline(s) Glas, Schilderen
NABK lid sinds 2010
Plaats VLAARDINGEN
Website bikkelartist.com

Profiel Bikkel Artist (uit Nederland, geboren op Curaçao) - Het proces van werken van Bikkel is spontaan. Ze werkt met levendige kleuren en vormen. Alles weerspiegelt de warmte van haar geboorteland, Curaçao.
Bikkel studeerde in 2002 af met een uitzonderlijk examen, van de Hogeschool van Rotterdam, de Willem de Kooning Academie. De glaskunst en schilderijen van Bikkel bevinden zich in bekende Musea en Private collecties.Website

HOPE green (2017)
Bikkel
glas en metaal, 22x28x12cm

--


Website

HOPE points (2017)
Bikkel
glas en metaal, 27x19x13cm

Dit Bikkel glas is in 2019 opgenomen in The Curaçao Museum Collectie


Website

HOPE black (2017)
Bikkel
glas en metaal, 24x27x13cm

--


Website

still life Pishi Porko (2018)
Bikkel
mixed medium on canvas, 60x80cm

--


Website

still life Bull (2018)
Bikkel
mixed medium on canvas, 60x80cm

--


Website

still life Glass African Woman (2018)
Bikkel
mixed medium on canvas, 60x80cm

--


Oproepen en aanbiedingen

Onderwerpexposeren bij Galerie KadKade
beschrijvingGalerie Kunst aan de Kade, gehuisvest in Sociëteit Het Meisjeshuis, is een non-profit galerie. Dat wil zeggen dat er geen courtage wordt gevraagd bij een eventuele verkoop van een kunstwerk. Er wordt wel 50 euro per deelnemende kunstenaar gevraagd voor het bestrijden van de gemaakte onkosten. De exposities duren gemiddeld 3 maanden. Het werk is gedurende de expositie periode NIET verzekerd. Aan het einde van 2018 kunnen wij met trots terugkijken op een expositiejaar waarin mooie tentoonstellingen zijn vormgegeven. Aan het begin van het jaar in Grand Cafe Verderop. Aan het einde van het jaar in Sociëteit Het Meisjeshuis. Er staan voor 2019 een aantal nieuwe exposities op locatie Sociëteit Het Meisjeshuis voor jullie open om op in te schrijven. Bij de meeste exposities kun je meedoen met 2 (of 3) kunstwerken. Dat komt omdat de ruimte in Sociëteit Het Meisjeshuis fijn maar beperkt is. Een van deze nieuwe exposities is de expositie "Biennale Kunst aan de Kade 2019". Waarbij een deskundige jury degene aanwijst aan wie een unica "Bikkel glas Award 2019" zal worden uitgereikt. Aan deze bijzondere expositie kun je met slechts 1 werk meedoen. Leden van Sociëteit Het Meisjeshuis, die zich inschrijven voor een expositie, zullen, indien er per expositie meer kunstenaars zich aanmelden dan dat er plaats voor is, in principe voorrang krijgen bij plaatsing. Hier volgen de exposities waarop kan worden ingeschreven: - Kunst aan de Kade 62, SOLO Brighart. 11 januari t/m 8 maart 2019. - Kunst aan de Kade 63, 8 maart t/m 10 mei 2019. (VOL. alleen in vergaderruimte boven nog mogelijk met vier kunstwerken) - Kunst aan de Kade 64, 10 mei t/m 12 juli 2019. (VOL. alleen in vergaderruimte boven nog mogelijk met vier kunstwerken)) - Kunst aan de Kade 65, 12 juli t/m 6 september. (VOL. alleen in vergaderruimte boven nog mogelijk met vier kunstwerken)) - Biennale Kunst aan de Kade 2019, 6 september t/m 8 november. (INSCHRIJVEN IS MOGELIJK, 1 werk) - Kunst aan de Kade 67, 6 september t/m januari 2010. (VOL. alleen in vergaderruimte boven nog mogelijk met vier kunstwerken) Meld je voor een van deze exposities per omgaande aan via oprichter en curator van Gallery Kunst aan de Kade: Bikkel. E-mail adres: bikkelartist@outlook.com Of via Bikkel. Tel. 06-51150346 Bikkel bedankt NABK voor mooie en gratis publicatie van deze oproep.
websitekunstaandekade.com


Onderwerpbedankwoordje van BIKKEL
beschrijving"Aan alle NABK leden Galerie Kunst aan de Kade is overspoeld door aanvragen van NABK leden om met hun hoogwaardige kunst te kunnen exposeren in Delft. Voor het hele jaar 2019 zijn alle exposities dan ook VOL gepland. Hartelijk dank voor uw spontane aanmeldingen en reacties. Ik hoop dat we met elkaar van zeer mooie exposities mogen gaan genieten. Ik ben zeker dat het in het historische Delft zal gaan lukken. Bikkel, oprichter en curator van Galerie Kunst aan de Kade"
websitekunstaandekade.com
Naar leden overzicht