Coco-vision

Kunstenaar Coco-vision
Discipline(s) Meerdere discplines
NABK lid sinds 2018
Plaats Hoek van Holland
Website coco-vision.nl

Profiel Ik ben beeldend kunstenaar en actief lid bij KUZ (KUnstenaars aan zee).Website

Selene
Coco-vision
boetseren, 18 cm 25 cm

Maangodin. Zij komt voor in zeer oude mythologie zelfs tot het oude paleoliticum. Dit is Selene en zij bracht haar geliefde in diepe slaap en zij zong elke nacht voor hem . Zijn lichaam bedekte zij met bloemen. s'Nachts reed zij door de lucht met een wagen getrokken door witte paarden


Website

Pan
Coco-vision
vormgeving, 24 x 20

Pan, god van het dierlijk instinct. Deze god is door de kerstening veranderd in satan of de duivel. Maar hij symboliseerde de vrije, manlijke, sexuele, dierlijke instinct.


Website

'De kracht van gedachteloosheid'
Coco-vision
boetseren, 20 x 40

Gekleurd beeld met een boeddhistische visie en uitgewerkt in kubistische vorm. Dit beeld is ontstaan door gedachteloos te werken.... mijn handen het werk te laten doen... met een verrassend eindresultaat.


Website

brave lionheart (2017)
Coco-vision
boetseren, 41 x 26 cm

Deze leeuwenkop is een eigentijdse replica van een architectonische Gargouille uit Barcelona. Deze gargouilles werden gebruikt als waterafvoer voor kerken en gebouwen. Tevens werden zij gebruikt ter bescherming van de kerken en gebouwen. In de middeleeuwen waren deze beelden voor de mensen een voorbeeld dat men gereinigd konden worden voor alle zonden , want het water stroomde door de monsters hun kelen waardoor zij gereinigd werden


Website

House Guardian (2018)
Coco-vision
boetseren, 60x70

Gargouille. Deze gargouille is een eigentijdse replica van een deurklopper uit Florence, Italiƫ. Deze beelden werden gebruikt als waterafvoer voor kerken en gebouwen. Tevens waren zij de beschermers van deze kerken en bebouwen.


Website

shapeshifting
Coco-vision
boetseren, 31x20

Een indiaanse medicijnvrouw die veranderd in de gedaante van een kraai


Website

The celtic warrior
Coco-vision
boetserenNaar leden overzicht