Annica Delfos

Profiel

KunstenaarAnnica Delfos
DisciplineSchilderen
NABK lid sinds2010
Plaats's-Gravenhage
Websiteannicadelfos.nl
ProfielGeïnspireerd door mijn keramiek verleden schilder ik abstract surrealistisch olieverf schilderijen. Er is meer informatie over mij op: https://annicadelfos.info/ https://www.instagram.com/annicadelfosontrack/ https://www.facebook.com/AnnicaDelfosStudio/

Kunstwerken

KunstwerkOf course we want to share
jaar2018
beschrijvingGeinspireerd door mijn mini installatie met dezelfde naam Het schilderij heeft geen op of neer, en kan in alle richtingen hangen.
websiteannicadelfos.nl


KunstwerkStrange times approach
jaar2018
beschrijvingGeïnspireerd door reliëf in porselein die ik maakte in mijn keramiek verleden. Het schilderij heeft geen op of neer, en kan in alle richtingen hangen.
websiteannicadelfos.nl


KunstwerkNo rain today
jaar2018
beschrijvingGeïnspireerd door reliëf in porselein dat ik maakte in mijn keramiek verleden. het schilderij heeft geen op of neer, kan in alle richtingen hangen.
websiteannicadelfos.nl


KunstwerkSundust
jaar2017
beschrijvingGeïnspireerd door mijn reliëfs in porselein uit mijn keramiek verleden. Het schilderij heeft geen op of neer, en kan in alle richtingen hangen.
websiteannicadelfos.nlOproepen en aanbiedingen

OnderwerpStudio ruimte in Den Haag
beschrijvingHi, Ik ben net verhuisd naar Den Haag. Op dit moment heb ik een studio ruimte thuis, ik mis mijn eerder studio met collega's als buren. Weet iemand een mooi plek voor mij?
websiteannicadelfos.nl
Naar leden overzichtKunstliefhebbers

 

Kunstenaars