Maaike Krijtenburg

Profiel

KunstenaarMaaike Krijtenburg
DisciplineSchilderen
NABK lid sinds2017
PlaatsVoorburg
Websitewww.maaikeslivepainting.nl
ProfielAl van jongs af aan teken en schilder ik ongeveer elke dag. Ik vind het leuk om te blijven ontwikkelen op kunstzinnig gebied en ik vind het leuk om mijn kwaliteiten met anderen te delen. Inmiddels ben ik livepainter en schilder ik live op feesten. Daarnaast pak ik bijna al het creatieve op, wat op mijn pad komt. Ik wordt er gelukkig van om van mijn passie mijn werk te maken. Een hele uitdaging! De materialen die ik het meest gebruik zijn aquarel en fineliner. Daarnaast gebruik ik acryl. Ik ben ook wel handig met houtskool, inkt en pastelkrijt. Inmiddels heb ik ook ervaring op gedaan met olieverf, maar daar ben ik nog het minst handig in. Net als Monet vind ik dat een atelier geen vaste plek hoeft te zijn. Ik teken en schilder overal waar ik kom, wat natuurlijk heel vanzelfsprekend is als livepainter. Ik schilder en teken graag wat ik om mij heen zie en niet van een foto. Toch schilder en teken ik ook met enige regelmaat en toe vanuit een foto. Dat doe ik wanneer ik iets snel beweegt, of in elk geval sneller dan dat ik het vast kan leggen.

Kunstwerken

KunstwerkLivepaint
jaar2017
websitewww.maaikeslivepainting.nl


KunstwerkLivepaint
jaar2016
websitewww.maaikeslivepainting.nl


KunstwerkLivepaint
jaar2018
beschrijvingDit werk maakte ik als onderdeel van een shoot. Wanneer u meer foto's van de shoot wilt zien, dan kunt u op de onderstaande link klikken.
websitehttps://www.girlsofhonour.nl/inspiratie-voor-een-herfstbruiloft-in-een-industriele-trouwlocatieOproepen en aanbiedingen

OnderwerpDecember kunstroute
beschrijvingIn de hele maand december hangen in 7 verschillende winkels in Voorburg kunstwerken die door Maaike Krijtenburg gemaakt zijn. Het thema en de stijl van de kunstwerken is afgestemd met de winkels, waardoor de diversiteit van de kunstenaar goed te zien is. Door de kunstroute te lopen leer je gelijk wat winkels kennen in deze omgeving. Zo is bijvoorbeeld 'Cake, Bake en Love' echt een leuke winkel om even in te lopen, wanneer je van bakken houdt!
websitemaaikeslivepainting.nl/december-kunstroute
Naar leden overzichtKunstliefhebbers

 

Kunstenaars