Nieuws van leden


Hieronder vindt u een overzicht van oproepen en aanbiedingen van NABK leden.

Voornaam
Achternaam
Plaats
Volgorde selectie

Zoeken
 Zoekopties tonenOproep of aanbieding
Geplaatst door Anca Boonacker
OnderwerpWorkshop Mozaïek
OmschrijvingTijdens de workshop leer je van alles over de diverse mozaïek-technieken, over ontwerpen en over kleursamenstellingen. Je leert te werken met verschillende lijmsoorten, voegmiddelen, ondergronden en de verschillende gereedschappen. Het doel van de workshop is je in 1 dag zoveel mogelijk informatie over de mozaïek-technieken te geven. Met de gereedschappen leer je vormen maken, maar ook de technieken om beweging, diepte en schaduw aan te brengen in je werk. En verschillende manieren om de achtergrond van een mozaïek in te vullen. Het gebruik van alle gereedschap inclusief. De workshop wordt gegeven van 10.00 tot 16.00 uur en kost ? 60,-, inclusief materiaal, gereedschap en inclusief koffie/thee en lunch.
Meer informatieatelierboonacker.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Anca Boonacker
OnderwerpWorkshop Trendy Paper
OmschrijvingZin om een keer te komen plakken? Geef je dan snel op voor een Trendy Paper workshop in mijn atelier in Capelle aan den IJssel. Je knipt of scheurt mooi papier en plakt dit met de speciale lijm op voorwerpen met een harde ondergrond zoals hout of glas. Je kunt kiezen uit diverse soorten papier en voorwerpen. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen voorwerp meenemen om te beplakken. Na de ongeveer drie uur durende workshop kun je je eigen uniek beplakte voorwerp mee naar huis nemen. De workshop is geschikt voor alle leeftijden. Tijdens de workshop is het gebruik van alle gereedschap inclusief. In het atelier zijn diverse Trendy Paper voorbeelden waardoor u veel inspiratie op kunt doen. De workshop wordt gegeven op afspraak en duurt ongeveer 3 uur en kost ? 30,-. Dit is inclusief al het materiaal, gereedschap en inclusief koffie/thee.
Meer informatieatelierboonacker.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Anca Boonacker
OnderwerpWorkshop acryl Mixed-Media schilderen
OmschrijvingMixed Media, wordt ook wel 'Gemengde technieken' of 'Intuïtief schilderen' genoemd. In het kort komt het erop neer dat alles kan en alles mag. Je werkt met verschillende materialen zoals papier, stof, zand en acrylverf en dat gebruik je dan allemaal door elkaar heen. Geef jezelf de vrijheid om te experimenteren. Je bepaalt zelf je kleuren. In het atelier zijn diverse materialen aanwezig maar je mag natuurlijk zelf ook materialen meenemen zoals foto's en teksten. In combinatie met de verf, de mediums en overige materialen maak je een mooi mixed-media schilderij. Tijdens deze workshop werk je op een canvasdoek van 50 x70 cm. Alle materialen zijn inclusief, muv de door jou zelf meegebrachte afbeeldingen, inclusief uitgebreide lunch en inclusief koffie/thee. De workshop duurt van 10.00 tot 16.00 uur en kost ? 65,- per persoon.
Meer informatieatelierboonacker.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door ChriBu
Onderwerpkunst te koop aanbieden via huurkoop
OmschrijvingHeeft er iemand een goed adres om mijn kunst in huurkoop uit te besteden. Heb nu zelf een klant waar dit heel erg stroef bij verloopt. Heb een contract opgesteld maar daar houdt diegene zich niet aan. Wanneer ik vervolgens een aanmaning stuur dan betaalt ze wel. In mijn voorwaarden staat, bij 2x wanbetaling, vervalt de huurkoop met recht op koop. Kan ik de huurkoop van mijn kunstwerken uitbesteden?
Meer informatiechribuart.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Tinie Hanck-Valkering
OnderwerpKunsttiendaagse Bergen NH
Omschrijving19 t/m 28 oktober 11.00 tot 17.00 uur, Zuidlaan 38, Bergen: zes fijnschilders tonen hun werken.


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Joke Bennis
OnderwerpWorkshops schilderen
OmschrijvingWil je gezellig in klein groepsverband schilderen? Geef je dan op voor een workshop "Vrolijke Taferelen" Voor beginners en gevorderden. Barendrecht. Info op mijn website.
Meer informatiejbcreatief.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Wilma Hornsveld
OnderwerpAtelier weekend
OmschrijvingEigen keramiek atelier open tijdens atelier weekend Amersfoort 20 en 21 oktober van 11-17 uur . gast exposanten, Mireille Eggink sieraden en Sandra Tuinder illustraties . WELKOM www.wilma-hornsveld.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door portrettist
Onderwerpopening expositie '' Transcend '' kunstenares Wilma van der Lee
Omschrijvingexpositie van Wilma van der Lee, tot en met 19 december. Schilderijen Etsen Bronzen Portretten open tijdens kantooruren Spanjeweg 1, 4455TW , Nieuwdorp
Meer informatiewilmavanderlee.com


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Elly Maessen
OnderwerpGroepsexpositie Alef Bet Synagoge Groningen
OmschrijvingExpositie Alef Bet - Synagoge Groningen 9 september - 4 november
Meer informatieellymaessen.com


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Anne Mannaerts
OnderwerpGestolde gedachten
OmschrijvingGestolde gedachten Expositie in Lokaal 54 van 24 oktober t/m 23 december. De officiële opening van deze nieuwe en tevens laatste tentoonstelling van dit jaar in Lokaal 54 vindt plaats op zaterdag 27 oktober om 15 uur, waarbij de aanwezige kunstenaars een korte toelichting zullen geven op hun werk. De deelnemende kunstenaars zijn: Mia America met keramiek, Floor Kurstjens met mixed media, Carmen Milhous met schilderijen, Loes Müller met sieraden, Ulrike Rutschmann met schilderijen, Berita Valk met beelden en Heidi de Vree met collages. Daarnaast is er de vaste Zeeuwse collectie te zien met weer enkele nieuwe schilderijen van Roeland van der Kley. Open: woensdag t/m zondag van 13 tot 18 uur. De toegang is gratis. Na deze expositie sluit Lokaal 54 tot begin maart 2019. Lokaal 54 / Nieuwstraat 54 / 4531 CX Terneuzen Tel. +31(0)115-454629 / www.annemannaerts.nl
Meer informatieannemannaerts.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Ria van der Meulen
OnderwerpExpositie
OmschrijvingIn het Geondheids centrum De Jachthoorn in Arnhem, heb ik een expositie ingericht van 25 schilderingen. Deze zijn verdeeld over die wachtkamers en enkele andere ruimten. De expositie loopt vanaf september tot voorjaar 2019.
Meer informatieriamschilderingen.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Marianne Yvonne Neijhuis
Onderwerpexpo in Venetie
Omschrijvingexpositie in Venetie met schilderij de Haven van Oud Beijerland.groepsexpositie, van 3 sept t/m 31 okt 2018 in het Hilton Venetie.
Meer informatieexpodinkelland.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Debbie Nijland
OnderwerpSolo expositie Debbie Nijland: ABSOLUUT
OmschrijvingSolo expositie Debbie Nijland heet ABSOLUUT Van 31 oktober t/m 4 november exposeert beeldend kunstenaar Debbie Nijland in de Stadsgalerij van Breda met een overzichtstentoonstelling onder de titel ABSOLUUT. Dit woord laat weinig ruimte voor wat zij wil uitstralen in haar werk: overtuiging en kracht. Er zullen een aantal werken uit verschillende periodes worden getoond om het verloop in 25 jaar ontwikkeling te laten zien. De werken zijn veelal rauw, met spetterend kleurgebruik en een overtuigende expressionistische toets. De werken zijn van groot formaat en daarmee komen de vaak maatschappelijke thema's recht 'in your face'. Debbie neemt geen halve maatregelen, is een gepassioneerde werker en zal je deze expositie verrassen met een aantal nieuwe werken, welke nog niet eerder te zien zijn geweest. De solo expositie is te bezichtigen van 31 oktober t/m 4 november, dagelijks tussen 11:00 en 17:00 in de historierijke Stadsgalerij aan de Oude Vest 34 in Breda. De vernissage is op donderdagavond 1 november om 20:00 uur. Je bent van harte welkom en de toegang is uiteraard gratis)!
Meer informatiehttps://www.debbienijland.com/absoluut


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Dorien Plaat
OnderwerpKijken mag!
Omschrijving'Kijken mag' is de overzichtstentoonstelling van werken van Dorien Plaat in het Stadsmuseum Harderwijk van 8 september 2018 tot 21 januari 2019.
Meer informatiedorienplaat.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Dorien Plaat
Onderwerpopen atelier
Omschrijving8 en 9 september is het atelier van Dorien Plaat geopend van 12 uur tot vijf uur Molenweg 58 Gorssel vlakbij museum MORE. hartelijk welkom. Dit nav de zomer tentoonstelling van 89 kunstenaars in de Deventer Bergkerk.
Meer informatiedorienplaat.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Ans Pullens
OnderwerpWorkshop Mozaïek 16 november 2018
OmschrijvingDeze workshop met tegelmozaïek is uitermate geschikt voor beginnende mozaïekbeoefenaars. Je leert een aantal basistechnieken van het tegelmozaïek en gaat met een goede basiskennis en een leuk werkstuk naar huis! Je kunt kiezen uit een werkstuk van 30 x 30 cm, een schaal van 30 cm of een herinnering schaal. Voor de herinnering schaal breng je zelf voorwerpen mee waarmee een mooie compositie wordt gemaakt en eventueel aangevuld met mozaïekmaterialen. Cursusduur: 1 dag Datum: vrijdag 16 november 2018 (uitwijkmogelijkheid naar zaterdag 10 november als dit de voorkeur heeft) Tijd: 09.30 tot 16.30 uur Prijs p.p.: ? 75,00 (prijs is inclusief alle materialen, koffie, thee, fris etc. en een heerlijke lunch)
Meer informatiedansmozaiek.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Loes Scholman
OnderwerpLandelijk Atelier Weekend ook in Den Dolder
OmschrijvingWe nodigen jullie uit op 17 en 18 november a.s. om bij ons in het atelier te kijken naar ons schilderwerk. We zijn met 4 autodidact kunstenaars aan het werk, wij willen je graag vertellen hoe we aan deze werken zijn begonnen, en wat er zoal in zit. Natuurlijk willen wij ook horen wat je er van vind. Welkom tussen 12-17.00 uur op beide dagen. Kopen mag bij interesse! Cultureel centrum De Kameel, Dolderseweg 167 3734BH Den Dolder


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Ina Stabergh
OnderwerpTentoonstelling
OmschrijvingIna Stabergh (Berthy Stas) en Lieve Stas stellen beeldend werk tentoon in het Gemeentehuis van Bekkevoort (België) van 1 december tot en met 31 december 2018.


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Jan van Strien
OnderwerpNature morte,bloemstillevens met een knipoog
OmschrijvingFoto expositie Museumcafé Ginkgo Universiteitsmuseum Lange Nieuwstraat 106 Utrecht 16 Oktober t/m Kerstvakantie 2018/2019. Museumcafé Ginkgo in de Oude Hortus is een bijzondere plek voor een lekkere kop koffie of een lunch. Het café heeft een groot, zonnig terras dat uitkijkt op de tuin.
Meer informatiejan-van-strien.kunstinzicht.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Dieneke Tiekstra
OnderwerpBollenstreek Kunstroute 6-7 okt. 2018
OmschrijvingKom naar de Bollenstreek Kunstroute op 6 en 7 oktober 2018 Op 6 en 7 oktober organiseert Soroptimistclub Lisse-Bollenstreek voor het eerst de Bollenstreek Kunstroute. Op beide dagen kunnen van 12 tot 17 uur ateliers, galerieën en bijzondere locaties bezocht worden in Burgerveen, Leimuiden, Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Roelofarendsveen en Rijpwetering. Op totaal 12 locaties tonen en verkopen ruim 40 schilders, beeldhouwers, keramisten, sieradenmakers en andere beeldend kunstenaars hun werk. Ook vertellen ze er graag over. Leuk om kunst rechtstreeks van de kunstenaar te kopen! Wellicht al met het oog op cadeaumaand december. Van de verkoop is een percentage bestemd voor het goede doel Vrouwenvakschool Satang Jabang in Kafountine, Senegal. Net als de opbrengsten uit de workshops en de loterij met vele (kunst)prijzen. En uiteraard wordt op diverse locaties koffie, thee met zoete en hartige versnaperingen verkocht. Maak zelf kunst in leuke workshops Behalve kunst kijken en kopen kunt u op diverse locaties ook zelf aan de slag: * Workshop spiegel maken voor volwassenen (? 10), totempaal voor kinderen (? 5) door Robert van Rossem (Zorg en beleveniskwekerij Buurman Toon, De Baan 37, 2377 CB Oude Wetering) * In 10 minuten wordt uw portret in houtskool getekend door Leo van Klink, ? 3 voor kinderen, ? 5 voor volwassenen (Knaagdierenpension De Blaarkop, Noordveenweg 4, 2376 AP Nieuwe Wetering) * Vul zelf een bloembollenmand voor een lang, bloeiend voorjaar o.l.v. Soroptimistclub Lisse-Bollenstreek, ? 25 (De Veense Bukker, Hazenpad 1, 2371 AA Roelofarendsveen) * In de workshop boetseren door Dieneke Tiekstra wordt één uur gewerkt met charmotte klei. Kies voor de verrassende opdracht of voor vrij werk, ? 15 (Galerie Rueb & Tiekstra, Oud Adeselaan 3, 2375 XA Rijpwetering) Alleen op zondag: * Vloeiend schilderen met ecoline, ? 15, in atelier Art' Anja: Burgemeester Bakhuizenlaan 44, 2451 AB Leimuiden. * Een monoprint in het thema 'natuur' (A4-formaat) met inkt, papier en rollers bij Eline Gumbert, ? 12 (locatie: Kampeerboerderij De Straat-Hof, Willem van der Veldenweg 57, 2451 BB Leimuiden) De gastvrouwen op de verschillende locaties verkopen loten: ? 2 per stuk, drie voor ? 5. Bij Bed & Breakfast De Hertog-Inn, Achterdijk 2, 2375 XS Rijpwetering kunt u kijken of u heeft gewonnen en de prijs meteen meenemen! Waar begint u aan de kunstroute? De totale route is met de auto en de fiets goed bereikbaar. Behalve op de hierboven genoemde adressen, kunt u beginnen bij: * si-lo atelier, Leimuiderdijk 238A, 2154 MN Burgerveen * Atelier Ruben van der Meer, Vriezekoop 16, 2451 CS Leimuiden * Hanneke van der Kruit, Schoolbaan 38, 2371 VT Roelofarendsveen * Annette Jasperse, Zuideinde 46a, Roelofarendsveen * Dorpshuis Plein 13, Pastoor van der Plaatstraat 13a, 2375 AC [tevens horecapunt] Op alle locaties (te herkennen aan bordjes voor de deur met blauw en gele ballonnen eraan) ligt een brochure klaar met o.a. alle informatie over de deelnemende kunstenaars. U kiest zelf waar u begint en of u er één of twee middagen over doet. Misschien besluit u zondag wel terug te komen om nog een workshop te volgen! Op de Facebookpagina https://www.facebook.com/Bollenstreek-Kunstroute-1944976278867465/ leest u alle adressen en (actuele) informatie nog eens na.
Meer informatiehttps://www.facebook.com/bollenstreek-kunstroute-1944976278867465


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Dieneke Tiekstra
OnderwerpCursus boetseren met zelfdrogende klei
OmschrijvingDe Cursus Het is een cursus voor beginners en gevorderden. Je maakt kennis met verschillende soorten klei, de technieken en het gereedschap. Je haalt inspiratie uit de opdrachten die tijdens de les worden gegeven, maar je kan uiteraard ook je eigen ideeën uitwerken. De cursus leert je kijken, vormgeven en vooral om te genieten van het werken met klei. Wanneer en wat zijn de kosten. De cursus van 6 lessen wordt op iedere donderdagmiddag gehouden van 13.30 tot 15.30 uur. Aanvang: 18 oktober 2018. Gereedschap en frame materiaal is aanwezig. Neem zelf schrijfgerei mee als je dat wilt. Een schort of kleding die vuil mag worden is aan te raden. De cursus kost 75,00 Euro incl. frame-materiaal, 1kg klei, koffie of thee met wat lekkers erbij. Geef je op en schrijf naar: dtiekstra@casema.nl Oud Adeselaan 3 2375XA, Rijpwetering
Meer informatiegalerierueb-tiekstra.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Ghislaine van Tongeren
OnderwerpGalerie in Amsterdam
OmschrijvingIk ben nog op zoek naar een passende galerie voor mijn werk in Amsterdam


Oproep of aanbieding
Geplaatst door fran_art
OnderwerpBUREN BIJ KUNSTENAARS OKT 19 + 20 + 21 OKT 2018
Omschrijving15 de EDITIE OPEN ATELIERDAGEN IN WEST-VLAANDEREN BELGIE. Buren bij kunstenaars OPEN ATELIERDAGEN is een niet te missen kunstevenement. Opnieuw zetten talrijke kunstenaars de deuren van hun atelier open. OPEN ATELIERDAGEN FRAN_ART Hazewindstraat 11 Vlamertinge
Meer informatiefrancinevanlerberghe.com


Oproep of aanbieding
Geplaatst door MR-ontwerp | Erica Welling
OnderwerpWORKSHOP KITCHENLITHO 15/12/2018
OmschrijvingLeer hoe leuk het is om met eenvoudige huis, tuin en keukenmiddelen als aluminiumfolie, cola, zeep, potlood & drukinkt (in verschillende kleuren) een lithografie te maken! Non-toxic. Geen ingewikkelde of dure apparatuur nodig, dus na de do's & don'ts van de workshop kunt u thuis of in uw atelier verder experimenteren! WAAR? Atelier MR-ontwerp | Middenlaan 47 | Heveadorp KOSTEN? 75,- Euro incl. materialen, koffie, thee & btw. AANMELDEN / VRAGEN via info@mr-ontwerp.nl of 06-51610237
Meer informatiemr-ontwerp.nlEerste
Vorige
pagina 1 van 1
Volgende
Laatste
Kunstliefhebbers

 

Kunstenaars